Magic Keys V2 kopen

Magic Keys V2

Wil je graag de Magic Keys V2 kopen? Lees dan eerst even wat je ermee kunt op deze pagina. Ook hebben wij een exclusieve Starten met traden kortingscode voor je! Hou je weer wat over om mee te traden.

Functies

De Magic Keys V2 is een fysiek control panel voor je Metatrader of Ctrader software. Het apparaat is draadloos te verbinden met je PC. Met dit panel heb je snelle toegang tot functies die je als trader snel nodig kunt hebben. Denk daarbij aan:

  • Openen van positie
  • Sluiten van positie
  • Wisselen van chart
  • In- en uitzoomen
  • Stop loss instellen
  • Take profit instellen

Ook heeft de slimme software die bij het paneel komt een risk calculator. Hiermee kun je op basis van jouw account size je risk per trade berekenen en instellen voor de te gebruiken functies van de magic keys.

Voor wie

Buiten het feit dat het een ontzettend leuke gadget is voor eidere trader zal niet ieder type trader zoveel gebruik maken van de Magic Keys V2. Een swingtrader die op de 4 uurs chart trade heeft deze snelle functies niet nodig. Wel is het een must have voor traders die op de korte timeframes traden. 

Denk vooral aan scalp traders. Scalp traders hebben snel deze functies nodig. Denk daarbij aan het plaatsen van SL op break-even of het openen en sluiten van posities in een snelle klik op 1 knop.

Kortingscode

Starten met traden is er voor de traders. Daarom bieden wij ook een exclusieve kortingscode voor de magickeys V2. Zo kun jij de korting lekker in je trading account stoppen en gaan compounden. 

Kortingscode Magic Keys V2: STNM10

HIER kun je de magic keys V2 kopen. De kortingscode voer je in bij het afrekenproces. Let op dat de apparaten uit Canada worden verscheept en er dus een wat langere levertijd op kan zitten.

Website te koop

Mail bij interesse

info@startenmettraden.nl