Volg onze real life trading cursus

Het is niet gemakkelijk om betrouwbare Metatrader signals te vinden. Met de Metatrader software kun je automatisch trades kopiëren van traders. In abbonementsvorm kun je automatisch alle trades kopiëren van andere traders, dit wordt in Metatrader signals genoemd. Je hebt hierbij de keuze in de shop tussen Metatrader 4 of Metatrader 5 signals. Je kunt geen Metatrader 5 signals ontvangen op een Metatrader 4 account of andersom. Daarom bieden wij beiden aan.

Trading signalen lijken misschien meer iets wat een bericht is van een trader of service voor goede trade mogelijkheden die gespot worden. De service die Starten met traden bijvoorbeeld gratis bied is een signal service waarbij kansen in de markt worden gedeeld door middel van een afbeelding, mogelijke take profit en stop loss te vermelden. Hier kun je veel van leren, maar copy trading kan veel gemakkelijker zijn. Het voordeel is namelijk van de Metatrader signals (of copy trading service) dat je niet handmatig de trades hoeft uit te voeren en dus belangrijke momenten mist.

Straten met traden biedt de Metatrader signals ook aan. Je kunt dan automatisch alle trades van onze trading bot kopiëren. De hele trade wordt door onze bot gemaneged en beheert op een solid VPS server die 24-5 de forex markten analyseert.

Settings

We zijn met de Metatrader signals gestart eind November 2020, dus we zullen wat tijd nodig hebben om onze account te bewijzen en mooie resultaten te laten zien. Voor we een mooi plekje hebben in de MQL shop zal dus even tijd nodig hebben. Echter zijn de settings al eerder gebruikt en bewezen met mooie resultaten.

Om een keuze te kunnen bieden hebben we twee set files draaien. Strategy 1 en Strategy 2. Beide settings hebben een iets andere benadering van trades hoewel de principes redelijk gelijk zijn. Beide strategiën worden gepauzeerd bij grote nieuws events om votaliteit en onvoorspelbaarheid van de markt te vermijden.

De eerste strategie opent iets minder trades en is gebaseerd op retraction in de charts. Er wordt gekeken op de H1 charts naar ‘spikes- & hammer formations’ als de candle sluit. Op basis hiervan in combinatie met indicatoren en de waardes daarvan worden posities ingenomen. De strategie opent gemiddeld zo’n XX trades per maand.

De drawdown is in het verleden maximaal 35% geweest. Als een positie in negatief staat wordt er na een bepaald moment een tweede positie geopend tot maximaal 4 posities op één paar. Zo kan de bot in saldo van alle posities bij elkaar positief sluiten. Om deze reden zijn ee posities die als ‘Loss trade’ worden gesloten. 

Valutaparen

Resultaten

Het trading principe is ook gebasseerd op retraction in de charts maar dan op basis van de RSI indicator. Deze strategie opent gemiddeld zo’n 80 posities in de maand. De drawdown is in het verleden maximaal zo’n 40% geweest.

Er wordt op maximaal 4 paren tegelijkertijd gehandeld. Als een trade in bepaald percentage verlies staat wordt er een tweede positie geopend tot er maximaal 4 posities open staan van 1 paar. Zo kan er makkelijker in winst, als de posities bij elkaar worden opgeteld, worden gesloten. Om deze reden is er een redelijk percentage ‘Loss trades’. 

Valutaparen

Resultaten

Kosten

Om automatisch al onze trades te kopiëren kun je de stappen volgen in de MQL5 signals shop. We rekenen marktconform een bedrag van $30 per maand om alle trades automatisch te kopiëren per strategie.

Als je geen maandelijks bedrag wilt betalen bieden we ook een andere optie. Deze optie kun je bekijken op de pagina over COPY TRADING. Hier bieden wij een optie aan om ons te volgen vanuit de broker. Je kunt dan ook automatisch al onze trades kopiëren op commissie basis. De commissie wordt alleen afgedragen op winnende trades.

Video tutorials Metatrader signals

VPS

Als je gebruik gaat maken van de MQL signal services, oftewel de copy service van Metatrader 4 of Metatrader 5, dan zul je een VPS server nodig hebben. Bekijk de pagina’s over VPS om te leren wat dit is en welke je daarvoor het beste kunt kiezen.

Veelgestelde vragen

Neem contact met ons op, we helpen je stap voor stap met het opzetten van je copy trades account.

Ja juist ook voor jou! Of je nu veel verstand hebt van traden of weinig dat maakt niet uit. De trades die wij nemen openen en sluiten automatisch op jouw account. Dit betekent dat je niets hoeft te doen en je zonder enkel verstand van traden toch winstgevend kunt zijn!

Daarbij kun je ook een hoop leren van de manier waarop getrade wordt. De grootte van posities, risico, momenten van traden, take profit en stop loss levels.

We raden aan om €1000 op je trading account te hebben staan. Onze accounts proberen we namelijk ook een balans van €1000 tot €1500 aan te houden.

Heb je minder ter beschikking worden uiteraard de trades gewoon gekopieerd. Het kan alleen zijn als er flink wat trades open staan dat niet alle trades gekopieerd kunnen worden als je balans te laag is en er geen marge meer is om nieuwe posities te openen. Daarom raden we aan ook tenminste €1000 op je account te zetten. 

Ja! Op basis van je balans, equity en risico wordt de lot size automatisch aangepast aan je account size. 

Dit betekent dat wanneer je een grotere account opbouwt door de winsten de posities op een gegeven moment vanzelf groter gaan worden.

Ja dat kan. Let wel op dat er op basis van je balans posities geopend worden en de lot size bepaald wordt. Het kan dus zijn dat als je marge gebruikt voor handmatige trades niet alle trades van ons gekopieerd kunnen worden. Hierdoor wordt het systeem niet meer gevolgd en kunnen we niet dezelfde resultaten bereiken als op onze account.

Daarom als je handmatig wilt traden raden we aan een aparte terminal/metatrader account te gebgruiken met een eigen balans. De meeste brokers bieden deze mogelijkheid.

Ja, je broker zal Metatrader moeten ondersteunen om gebruik te maken van onze automatische signals en copy trades.

Bijvoorbeeld Plus500 biedt geen Metatrader ondersteuning en kan dus niet gebruikt worden voor onze copy trades. Kijk eens bij onze lijst brokers voor een goede broker met Metatrader 4 en/of Metatrader 5 signals

Nee dat is niet mogelijk. Metatrader 4 signals zijn enkel voor Metatrader 4 en Metatrader 5 signals zijn enkel voor Metatrader 5.

De betaling wordt gedaan aan MQL5 services, zij verzorgen daarvoor dat jij automatisch onze trades naar jouw account kunt kopiëren. Wij ontvangen een deel van het betaalde bedrag.

MQL5 services is het bedrijf achter de Metatrader software.

MQL biedt ondersteuning voor:

 • Creditcard (Visa, Mastercard, Unionpay)
 • Unionpay
 • Loterica
 • Boleto
 • Paynet
 • Alfamart
 • Cimb Niaga
 • Danamon
 • Pemata net
 • Mandiri
 • Permata bank
 • DOKU wallet

Paypal staat op dit moment niet op de lijst, we hopen dat deze snel weer wordt toegevoegd.

Dit is het minimale bedrag wat wij moeten vragen bij MQL5 services, minder kan helaas niet.

Dit bedrag is echter te verwaarlozen als je bekijkt wat er gemiddeld op maandelijkse basis met een kleine trading account aan resultaten behaald wordt. Daarbij leveren wij stabiele trades met stabiele winsten en een uinieke setfiles waar de trading bot op draait.

Nee, en dat is ook niet mogelijk. MQL laat je slechts voor de overeengekomen periode betalen, hierna moet je je opnieuw aanmelden om de signalen te kopiëren.

De trades ontvang je van ons, startenmettraden.nl. Wij hebben onze bot op verschillende VPS servers in verschillende terminals draaien. Deze trades kun juij automatisch kopiëren. 

Ja natuurlijk, dat kan zeker. We gebruiken DEZE trading bot

Let alleen wel op dat wij unieke geoptimaliseerde setfiles gebruiken die wij niet delen. Dit maakt onze copy trading accounts uniek en onderscheidend.

Tenzij je een eigen computer 24/5 hebt draaien heb je inderdaad een VPS nodig. Dit is nodig omdat je een eigen metatrader terminal continu aan moet hebben staan om onze signalen te kunnen ontvangen.

De voordelen van een VPS zijn dat je een computer huurt die altijd aan staat en altijd online is.

Het kan zijn dat er op dat moment weinig gebeurt op de markt en wij geen nieuwe trades openenen of sluiten. Mocht je langere tijd niets ontvangen is hoogstwaarschijnlijk je abbonoment verlopen. Je zult je opnieuw moeten inschrijven/betaling doen bij MQL5 om de signalen en copy trades weer te ontvangen.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Wij kunnen niet garant staan voor gebeurtenissen op de markt en onvoorziene bewegingen.

Wel hebben we een track record waarin precies het hele verleden in trades per account te zien is.

Ja, in tegenstelling tot vele andere signal providers en copy traders is Starten met traden officieel een bedrijf.

Starten met traden is onderdeel van TE Productdevelopment.

DISCLAIMER – HOGE RISICO INVESTERING WAARSCHUWING: Handelen in vreemde valuta’s en contracts for difference (CFD’s) is zeer speculatief, behelst een aanzienlijk risico en is niet voor alle beleggers geschikt. U kunt (een deel van) uw geïnvesteerde kapitaal verliezen, daarom dient u niet met kapitaal te speculeren dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen. U dient van alle risico’s die betrekking hebben op beleggen met marge doordrongen te zijn.
Past performance is no guarantee of future results.

Volg de copy & automated trading cursus

Holler Box