Persoonlijke trading cursus

Tegenwoordig is er steeds meer behoeft aan real-life cursussen, oftewel een persoonlijke trading cursus. Er is een enorm aanbod met online leerprogramma’s waar het lastig vooraf inschatten is of je er wat mee kunt en of de kwaliteit wel is wat je mag verwachten. Een persoonlijke trading cursus heeft op heel veel vlakken voordelen.

Bij een online cursus is het vaak lastig om vragen te stellen als je ergens niet uitkomt. Ook kan het tempo te laag of juist veel te hoog liggen. Bij een real-life dagcursus trading wordt hier op een goede manier mee omgegaan en op ingespeeld.

Ontmoet mensen die dezelfde interesses hebben en pak lekker een dag om het traden te leren. De cursussen van Starten met traden worden gegeven op goed bereikbare plaatsen waar je gratis kunt parkeren. De hele dag is koffie, thee, water inbegrepen en wordt er voor een uitgebreide lunch gezorgd. Na een dag veel informatie in je opnemen sluiten we af met een drankje en kun jij diezelfde avond nog starten met traden (succesvol).

Momenteel bevat het cursusaanbod een dagcursus automated en copy trading. Automated trading wordt ook wel algo trading, trading robot, bot trading, expert advisor of automatisch traden genoemd. Wat je in DEZE cursus leert is hoe je “passief” kunt traden zonder zelf expert te zijn en een leercurve te moeten doorgaan van een aantal jaar.

Toont alle 2 resultaten