Trading bot opzetten

Heb je een trading bot aangeschaft maar heb je problemen met de trading bot opzetten en werkend te krijgen? Zelf heb ik inmiddels jarenlange ervaring met de trading bot die ik zelf adviseer te gebruiken. Er zijn nog wel wat handelingen en handigheidjes nodig om alles in één keer goed op te zetten en werkend te krijgen voor het gebruiken van een trading bot op een exterene VPS server.

Service

Ik kan het in één keer erg gemakkelijk voor je maken, laat mij het voor je doen! Ik heb de nodige ervaring met mijn trading bot opzetten en doe dit op een juiste manier en lever jou een snelkoppeling naar je VPS server waar je bot draait op het moment dat je deze ontvangt van mij. Het scheelt jou enorm veel uitzoeken, werk en frustratie. Daarbij worden er geen fouten gemaakt in de settings waardoor je geld kunt verliezen.

Als ik je help met je trading bot opzetten dan krijg je een snelkoppeling geleverd naar je VPS waar je trading bot draait in Metatrader met de aanbevolen trading bot. Je ontvangt daarbij wat punten waar je op moet letten zo nu en dan en wat je vervolg stappen zijn als ik klaar ben met mijn stukje. Daaronder valt onder meer geld storten naar je live account, wachtwoorden wijzigen enz.

Is dat wel veilig?

Ja! Als ik een trading bot moet opzetten kan ik enkel in je metatrader account en dus je live trading account komen op dat moment. Het is volkomen veilig, ik kan op geen mogelijkheid bij je geld komen of dit opnemen. Opnemen kan altijd alleen naar het bekende rekeningnummer van de broker waarmee het bedrag gestort is, dit is een regel tegen witwassen van geld. Daarbij kan dit alleen in de omgeving van de broker, dus dat is niet de omgeving van Metatrader waar ik alles voor je ga opzetten.

Je kunt ook je geld zolang in een wallet vasthouden en pas storten in je live trading account op het moment dat alles draait mocht je het toch niet vertrouwen. Ook kun je voor de metatrader account en VPS server een tijdelijk wachtwoord kiezen die je met mij deelt. Op het moment dat alles staat en draait wijzig je gewoon de wachtwoorden en kan ik nergens meer bij.

Kosten

De kosten voor het opzetten van jouw trading bot, VPS server, live metatrader account en juiste setfile draaiend krijgen op de bot zijn €350 excl BTW. Deze prijs is exclusief de aanschaf van de trading bot en kosten voor de VPS server. Deze dien je allemaal zelf aan te schaffen. Volg daarvoor onderstaand twee links om dit direct te doen.

Als je interesse hebt in deze dienst stuur dan een mail naar: info@startenmettraden.nl  

DISCLAIMER – HOGE RISICO INVESTERING WAARSCHUWING: Handelen in vreemde valuta’s en contracts for difference (CFD’s) is zeer speculatief, behelst een aanzienlijk risico en is niet voor alle beleggers geschikt. U kunt (een deel van) uw geïnvesteerde kapitaal verliezen, daarom dient u niet met kapitaal te speculeren dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen. U dient van alle risico’s die betrekking hebben op beleggen met marge doordrongen te zijn.
Past performance is no guarantee of future results.

Website te koop

Mail bij interesse

info@startenmettraden.nl