Copy trading

Copy trading maar dan anders

In de afgelopen jaren heb ook ik weer enorm veel geleerd. Zo heb ik geleerd dat na de jaren van het aanbieden van een copy service er andere manieren zijn om dit te doen. Deze andere manieren zijn veiliger, stabieler, foolproof en goedkoper! Er zitten zoveel voordelen aan de nieuwe service dat ik ze niet eens hier allemaal kan benoemen in een kort artikel.

Copy trading kan stressvol zijn, ondanks dat je het door een andere laat doen. Op je copy account kun je altijd kijken welke trades er open staan en hier zelf op handelen. Je kunt alsnog posities sluiten en zelfs zelf openen. Dit is natuurlijk geen waterdichte manier van het traden uitbesteden aan een professional. Daarom ben ik verder gaan zoeken en heb ik een mooie oplossing gevonden.

Niet zelf doen

Dat je het traden niet zelf moet doen of met een online trading cursus zomaar kunt leren is iets wat ik al jaren van overtuigd ben. Ik zal nooit iemand vertellen zelf daytader te gaan leren worden omdat ik weet welke risico’s en haken en ogen eraan zitten. Copy trading of traden met een trading bot waren de oplossingen waar ik achter stond en deels nog sta. Je moet het leren uit te besteden aan een pro of goede tool.
 
Echter kan het traden dan nog steeds een intensief en stressvolle taak zijn om te onderhouden. Hoewel je zelf nog wat controle hebt zitten er wel flinke nadelen aan. Zo heb je als particulier bij een broker relatief hoge kosten en is copy trading vaak niet houdbaar op de lange termijn. Door samenloop van omstandigheden en visie die ik volg kan ik nu het volgende mooie aanbieden.

DISCLAIMER – HOGE RISICO INVESTERING WAARSCHUWING: Handelen in vreemde valuta’s en contracts for difference (CFD’s) is zeer speculatief, behelst een aanzienlijk risico en is niet voor alle beleggers geschikt. U kunt (een deel van) uw geïnvesteerde kapitaal verliezen, daarom dient u niet met kapitaal te speculeren dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen. U dient van alle risico’s die betrekking hebben op beleggen met marge doordrongen te zijn.
Past performance is no guarantee of future results.

Website te koop

Mail bij interesse

info@startenmettraden.nl