Beste broker

Top 3 brokers

4.7/5

64.86% of retail investor accounts lose money when trading CFDs

Come to my page!
4.2/5

78% of retail investor accounts lose money when trading CFDs

4.5/5

72.87% of retail investor accounts lose money when trading CFDs

Beste broker

Als je wilt gaan traden en je wilt gaan begeven in de beurswereld zul je je moeten aansluiten bij een broker. Een broker zorgt ervoor dat jij snel posities kan openen en sluiten in de vorm van CFD’s. Dit betekent dat jij niet echte aandelen handelt (voor de lange termijn) maar snel een contract kan afsluiten voor de kleinere bewegingen op de beurs. Dit gebeurt middels een hefboom. Deze hefboom vergroot de kleine beweging voor jou zodat je meer kunt profiteren van de kleine bewegingen met een minder groot budget. Maar goed, dit leg ik elders op de website allemaal uit. Hier gaan we het hebben over wat een goede broker een beste broker maakt en waarom je deze moet kiezen. 

Geld veilig

Je wilt ten eerste dat je geld veilig is bij een broker dus dat de beste brokers beschikken over de juiste certificering. Deze certificering is er ook voor om te kunnen garanderen dat als jij winsten maakt de broker deze aan jou kan uitbetalen. Hier gaat immers eind van de rit allemaal om, geld verdienen.

Storten en opnemen

Om te kunnen beginnen met handelen zul je geld moeten storten op je account. Het liefst gebeurt dit instant en heb je geen zin om een bankoverschrijving die drie tot vijf dagen duurt te gaan zitten afwachten. Tijd is geld op de beurs. Daarom kijken wij naar de stortingsmogelijheden. Alle genoemde brokers beschikken over creditcard storting en opname mogelijkheden. Enkele ook nog over bijvoorbeeld Paypal, Skrill of IDEAL.

Platform

Niet iedere broker is geschikt voor bijvoorbeeld Algo trading, robot trading, signal trading of copy trading. Voor het bovengenoemde zul je of een Metatrader 4 of Metatrader 5 ondersteuning moeten hebben of een andere koppeling met een platform waar dit mogelijk is. De brokers die wij noemen kun je mee copy traden (metatrader signals ontvangen) of algotraden

Support

Natuurlijk wil een broker dat jij zo succesvol handelt bij hun. Het verdienmodel van de broker is immers hoe meer succesvol jij trade hoe meer de broker verdient aan swaps en spreads. Daarom bieden de meeste goede brokers goede informatie aan om jou succesvol op weg te helpen.

De beste brokers die wij noemen bieden bijvoorbeeld video tutorials, video cursussen of e-book aan. Deze zijn van voldoenden kwaliteit om jou een kickstart te geven in daytrading. Daarbij bestaat er nog meer support in de vorm van jouw eigen accountmanager. Deze houd bij sommige brokers jouw posities in de gaten en geeft je een seintje mocht het finaal mis dreigen te gaan door nieuws of wat dan ook. 

4.7/5

64.86% of retail investor accounts lose money when trading CFDs

4.2/5
Come to my page!

78% of retail investor accounts lose money when trading CFDs

4/5

77.02% of retail investor accounts lose money when trading CFDs

DISCLAIMER – HOGE RISICO INVESTERING WAARSCHUWING: Handelen in vreemde valuta’s en contracts for difference (CFD’s) is zeer speculatief, behelst een aanzienlijk risico en is niet voor alle beleggers geschikt. U kunt (een deel van) uw geïnvesteerde kapitaal verliezen, daarom dient u niet met kapitaal te speculeren dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen. U dient van alle risico’s die betrekking hebben op beleggen met marge doordrongen te zijn.
Past performance is no guarantee of future results.

Website te koop

Mail bij interesse

info@startenmettraden.nl