Volg onze real life trading cursus

Ben je op zoek naar een gratis trading bot? Dan heb ik een geweldige oplossing voor je! Ik bied je geen goedkope gratis bot aan maar je kunt wel mijn trading bot zijn trades kopieëren. Op deze manier hoef je zelf geen robot aan te schaffen en kun je toch gebruik maken van DEZE trading bot.

Het is niet voor niets dat ik deze robot gebruik. Zelf gebruik ik al jaren lang deze trading robot met succes. Nu ik deze service van de broker voorbij zag komen was één en één twee bij mij. Waarom deel ik mijn robots trades niet met jullie? Op die manier hebben jullie gratis deze robot ter beschikking en hebben we dezelfde ervaring en trades. Zo weet je dus dat ik niets verzin of bedenk en je niet alleen een robot probeer aan te smeren. Want jouw trades zijn ook mijn trades. Dus jouw winst en verlies is ook mijn winst en verlies.

Je kunt de trading bot tegen commissie kopiëren via de broker waar je je via onderstaande knop ‘invest’ kunt aanmelden. Ook kun je ervoor kiezen om de trades te kopiëren via Metatrader signals. Dan zet je Metatrader op dezelfde manier op als voor een trading bot alleen worden automatisch al mijn trades gekopieerd naar jouw account. Via de Metatrader signals bieden we twee settings aan, deze die hieronder staat en een Metatrader 5 setting.

Voordelen CopyFX

Je hoeft op deze manier zelf geen trading bot aan te schaffen. Dit scheelt je al uren aan onderzoek, uitzoeken, opzetten en maar hopen dat het werkt. De robot heb ik al voor je uitgekozen en mijn nodige ervaring mee.

Ook hoef je zelf geen software te laten draaien. Zoals je misschien weet zul je als je zelf een trading bot draait metatrader 4 fulltime aan moeten laten staan. Dit doe ik zelf met een VPS server. Als je mijn trades gaat kopiëren heb je dit allemaal niet nodig. De broker regelt alles voor je!

Al met al heb je zelf eigenlijk nergens omkijken naar.

Setting

Zelf heb ik bij deze gratis trading bot gekozen voor de settings welke ik denk dat het beste werken en het meest betrouwbaar zijn. De robot beschikt over een stuk of 10 standaard strategieën waar je uit kunt kiezen en daarnaast kun je alles nog customizen of setfiles van andere uit het forum gebruiken. De één is wat stabieler dan de ander en de één neemt wat meer risico dan de ander.

Ik heb mijn onderzoek gedaan en heb mijn ervaring laten spreken. De setting die ik heb gekozen lijkt mij de beste en het meest betrouwbaar.

Nadelen

Natuurlijk kleven er ook nadelen aan om lukraak mijn trades te kopiëren en gebruik te maken van je gratis trading bot. Zo ben je afhankelijk van mijn trades en kun je daar zelf niets over zeggen. Ik bepaal wat er gebeurt met de trades, eigenlijk mijn robot dus. Hoewel er tot nu toe mooie resultaten geboekt zijn is dit nooit een garantie voor de toekomst. En daarbij zul je je wel even moeten registreren bij deze broker. Dat is het werk niet maar kan toch een nadeel zijn.

Registreren en meer informatie

DISCLAIMER – HOGE RISICO INVESTERING WAARSCHUWING: Handelen in vreemde valuta’s en contracts for difference (CFD’s) is zeer speculatief, behelst een aanzienlijk risico en is niet voor alle beleggers geschikt. U kunt (een deel van) uw geïnvesteerde kapitaal verliezen, daarom dient u niet met kapitaal te speculeren dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen. U dient van alle risico’s die betrekking hebben op beleggen met marge doordrongen te zijn.
Past performance is no guarantee of future results.

Volg de copy & automated trading cursus

Holler Box